image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7

Γαύρος στην Σχάρα

Γαύρος στην Σχάρα

Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο μπορείτε τον γαύρο να τον κάνετε στην σχάρα.

Αφού κόψετε το κεφάλι βάζετε τα δάχτυλα σας στην κοιλιά και πιέζετε να ανοίξει στο κορμί του. Αφαιρούμε το κόκκαλο και το τοποθετούμε σε σχάρα που κλείνει. Ψήνουμε για πολύ λίγα λεπτά και λίγο πριν τα σερβίρουμε χτυπάμε λάδι, λεμόνι, ρίγανη, μαϊντανό ψιλοκομμένο και αν θέλουμε και λίγο σκόρδο. Περιχύνουμε με το μίγμα τον γαύρο και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.